onsdag 21 januari 2009

Tisdag 20 januari 2009 Ericssontransfers i Stockholm

En dag/kväll i Stockholm!
Det kan faktiskt vara riktigt roligt som omväxling att se lite andra vyer än bara fjäll och snö. Snö, nåja det råkade nu komma en hel del av den varan i Stockholm igår med...


Ericsson hade någon jättekongress i Stockholm igår, med folk inbjudna från hela världen.
Tillsammans med 7 andra bussar hämtade jag ett gäng från Cirkus på Djurgården för transport till Arlanda. Kaoset var ett faktum, arrangören hade nog aldrig ens sett Cirkus, än mindre hur man placerar ut 8 bussar på ett smart sätt.
Nåja, arrangementet drog ut på tiden. Istället för avgång 15:30, blev klockan 16:20 innan jag kom iväg. Till Arlanda i rusningen och snöfall och åter för att hämta nästa grupp vid Clarion Sign (Norra Bantorget) vid 17:30. Klockan blev 17:37 när jag äntligen svängde runt hörnet, det tycker inte jag var så dåligt jobbat.
Ericssongrupp till restaurang på Kungsholmen, tom ner till Prince Philip i Skärholmen och hämta MC Donalds ledarskapskursdeltagare till Hard Rock. Sedan rast i staden. Snöfallet hade lättat, vägarna frös på, men fina bilder av staden kunde man få.




Sist uppdraget, blev hämtning på Kungsholmen och retur till Clarion Sign kl 22.
ITALIENARE...22:25 drog kocken från matstället, de ville stänga, strax därefter bahagade sig folkmassan röra sig till bussen. Nåja, sovmorgon i morgon...då ska man väl inte klaga!



Inga kommentarer: